Teqnion Marknadsföring och försäljning av komponenter, maskiner, system och tjänster genom helägda dotterbolag. Industrikomponenter Marknadsför elektromekaniska- och elektroniska komponenter från ledande utländska leverantörer till tillverkande företag och slutkunder inom industriautomation. Komponenter för fristående elkraft, generatorer, solpaneler, vindkraft, omvandlare, batteriladdare, batterier och kontrollsystem mm. Narva Scandinavia Är en ledande leverantör av lampor och lysrör och är en av fyra til…

Teqnion

Teqnion Marknadsföring och försäljning av komponenter, maskiner, system och tjänster genom helägda dotterbolag.
Industrikomponenter Marknadsför elektromekaniska- och elektroniska komponenter från ledande utländska leverantörer till tillverkande företag och slutkunder inom industriautomation. Komponenter för fristående elkraft, generatorer, solpaneler, vindkraft, omvandlare, batteriladdare, batterier och kontrollsystem mm.
Narva Scandinavia Är en ledande leverantör av lampor och lysrör och är en av fyra tillverkare i Europa med eget glasbruk. NARVA Scandinavia förser återförsäljare, industri och fastighetsbranschen i Skandinavien med kostnads- och energieffektiva belysningslösningar.
GB Verkstads och Industrivaror AB Förbrukningsmaterial till verkstad och industri inom fästelement, hydralikkomponenter, rördelar, packningar, tätningar, kullager, lyftprodukter och transmissionartiklar. Med ett av Norrlands bredaste sortiment.
K-FAB Sverige AB är en flexibel och designande norrländsk leverantör av hembelysning med ett brett sortiment av både moderna och klassiska lampor i skandinavisk stil.
Air Target AB konstruerar och tillverkar unika system för målindikering baserade på akustik. Produkterna erbjuder noggrann och tydlig presentation av avståndet mellan en projektil och dess mål.
Cellab Nordia helhetslösningar för patologi, histologi, cytologi, cell- och molekylärbiologi.